Jeg ønsker å vite litt mer om Pilot Pen.

PILOT Corporation er en av verdens største produsenter av skriveredskaper med en omsetning på flere milliarder norske kroner.
Produsenten, som har hovedsete i Tokyo, ble etablert i 1918 som Namiki Manufacturing Company og eier idag fire fabrikker i Japan, samt fabrikk i USA, Frankrike og Brasil.

PILOT har hatt større betydning for utvikling av penner i Japan enn noen annen produsent. De utviklet i 1918 en fyllepenn beregnet for den krevende japanske håndskrift, og startet med dette overgangen fra pensel til penner i Japan.
Fyllepennens betydning for Pilots teknologiske kompetanse kan ikke overvurderes.
Et direkte resultat av denne teknologien er bruken av flytende blekk i penner, som PILOT utviklet lenge før andre fabrikanter.
PILOT produserer idag det meste innen skriveredskaper.

Men PILOT er mer enn bare penner!

"Enchancing the Quality of Life" er kjernen i PILOTs filosofi og skal utrykke bedriftens ønske om å utvide menneskets horisont, se muligheten i morgendagens samfunn og utvikle fremtidens produkter.

PILOT Corporation er en kvalitets produsent som ser produktutvikling som en kontinuerlig prosess i et dynamisk samfunn.
Bedriften har lagt vekt på å være teknologisk ledende i sin bransje, og har utviklet en rekke nye produkter som idag er anerkjente og har dannet standard. Vi kan nevne den moderne fiberpenn/fineliner, nålspisspennen, penner med flytende blekk og en helautomatisk trykkblyant.