ROLLERPENNER

Pilot Pen har et bredt utvalg rollerpenner. De har alle flytende blekk og vindu, slik at du ser når det blir på tide med refill. Blekket er markedets beste, fullt oppløst blekk gir spesielt god fargeintensitet. En rollerpenn skiller seg fra andre penner ved at den har en tungsten karbidkule i front som gjør at pennen glir glatt over underlaget. Våre rollerpenner har to forskjellige spisser, nålspiss eller kjegleformet.


Et utvalg rollerpenner

Et nytt tilskudd i vårt sortiment er «V5 HI-Tecpoint», den tilhører den miljøvennlige Begreen-serien som kommer i resirkulert plast. Den kommer i fargene sort, blå og rød, og har en strekbredde på 0,3 eller 0,5 om man velger V7 modellen som er lik, men med annen spiss.
En annen rollerpenn med nøyaktig samme spesifikasjoner er «Hi-tecpoint V5 Grip». Den er lik i spiss, blekk, farger og størrelse - men skiller seg fra de andre ved å ha et behagelig gummigrep for en ekstra behagelig skrivefølelse.

«GreenTecpoint 5» kommer fra den miljøvennlige Begreen-serien og er laget av gjenvunnent plast. Blekket er sterkt og intenst, og lysekte/dokumentekte i forhold til gjeldene ISO-standarder.

V5 / 7 Mika
V5 / 7 Mika
Hi-Tecpoint NY!
Hi-Tecpoint NY!
Hi-Tecpoint V5/V7
Hi-Tecpoint V5/V7
Hi-Tecpoint V5/V7 Grip
Hi-Tecpoint V5/V7 Grip
Hi-Tec RT
Hi-Tec RT
Greenball 07
Greenball 07
Greentec 05
Greentec 05
V-ball 05/07
V-ball 05/07
V-ball Grip 05/07
V-ball Grip 05/07
V-ball  Grip 10
V-ball Grip 10
V-ball RT 05/07
V-ball RT 05/07