Vi produserer viskelær i beste kvalitet

Pilot Pen produserer viskelær med god viskeevne. Viskelær er en obligatorisk del av enhver samling med skriveredskaper. Benytter du mye blyant i hverdagen er viskelær en trofast hjelper når du ønsker å lage dokumenter uten skrive- og tegnefeil. Med bruk av viskelær løfter du med enkle grep dokumentets framtoning og fjerner det skisseaktige preg som ofte kommer av slurv med blyanten.

Vårt blå og hvite viskelær er klassikeren som opptrer i mange ulike sammenhenger, fra skoleelevers pennal til profesjonelle arkitekt-tegnestuer. Dette er viskelæret som fungerer optimalt - uansett om du skal viske bort smådetaljer eller finpusse store overflater på papiret.

Våre viskelær kommer i pakker med henholdsvis 36 stk små og 20 stk store viskelær.

Pilot Pen har blitt et naturlig førstevalg verden over

Pilot Pen har opparbeidet en ledende posisjon på markedet for skriveredskaper. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet i alle år har bidratt til den anerkjennelsen vi har fått i bransjen. Vi utfører produktutvikling på kontinuerlig basis for å imøtekomme morgendagens behov.

Vårt brede sortiment av skriveredskaper gjør det mulig for deg å levere håndskrevne produkter etter de høyeste, profesjonelle standardene - enten det dreier seg om store arbeidsplasser eller hjemme på studenthybelen.