Tusj for ulike formål

Pilot Pen produserer tusj for en rekke ulike formål. Hos oss finner du for eksempel alkoholbaserte merketusjer, samt paintmarkere, tøymerkepenner, overheadpenner og CD-/DVD-penner. En tusj fra Pilot Pen, er en tusj som er lysekte og permanent. Med andre ord kan du stole på at en tusj fra oss ikke vaskes bort eller forsvinner med tiden. Dessuten fester en tusj fra oss seg på de aller fleste underlag, for eksempel metall, plast, fotopapir, glass m.fl.

Med produkter fra Pilot Pen gir du deg selv de beste kortene på hånden når du ønsker å produsere skriftprodukter i beste kvalitet. Vårt sortiment av skriveredskaper er komplett og egner seg like bra på travle kontorer som i studentens pennal.

Vi er en markedsledende produsent

Takket være kontinuerlig produktutvikling for å imøtekomme morgendagens behov har vi blitt et naturlig førstevalg for mange. Kravene til skriveredskaper endres over tid, og vår evne til å tilpasse oss behovene fra den moderne forbrukeren har gjort at våre produkter forsetter å være populære verden over.

Våre penner og andre skriveprodukter får du kjøpt hos landets bok- og papirhandlere samt ulike kontorutstyrsforhandlere.