Trykkblyant i beste kvalitet

Med en trykkblyant fra Pilot Pen har du et kvalitetsprodukt i hånden. I produktkategorien trykkblyant har vi utviklet trykkblyanter med en rekke gjennomtenkte detaljer. En trykkblyant av denne typen har 3-delt fremføringsmekanisme i metall (forhindrer at blyminen knekker) og markedets beste bly. Velger du en trykkblyant i serien 'Shaker' har du dessuten muligheten for å riste ut blyet gjennom vår egenutviklede teknologi, 'shake or press'. Med trykkblyant fra Pilot Pen gir du med andre ord deg selv det beste kort på hånden når du trenger et effektivt, pålitelig og komfortabelt skriveredskap.

Vårt store utvalg i denne kategorien gjør det enkelt for deg å finne en trykkblyant som dekker akkurat dine ønsker og behov.

Vi er en anerkjent produsent

Pilot Pen har etablert seg som en markedsledende og anerkjent produsent. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet har gjort våre produkter til et naturlig førstevalg blant både profesjonelle aktører og vanlige forbrukere.

Pilot Pen er synonymt med banebrytende produkter som imøtekommer morgendagens behov. Vi prioriterer produktutvikling meget høyt og har blant annet lansert serien BEGREEN for å gi deg muligheten til å velge et miljøvennlig alternativ når du trenger skriveutstyr.