Våre tegnepenner dekker alle behov

Ser du etter tegnepenner i beste kvalitet? Pilot Pen tilbyr et bredt sortiment av tegnepenner som appellerer til både studenter og profesjonelle tegnere. Våre tegnepenner er basert på lang produktutvikling og imøtekommer behovene fra den moderne forbrukeren. Du kan alltid forvente høy ergonomi, pålitelig funksjonalitet og flott design med tegnepenner fra Pilot Pen. Derfor har våre tegnepenner blitt et naturlig førstevalg verden over, slik at vi nå er en markedsledende produsent.

Mange ønsker at tegnepenner ikke bare skal benyttes til tegning, men også skriving. Derfor er flere av våre penner og tusjer designet ut fra dette ønsket, slik at du med en penn eller tusj fra oss har et ideelt allround-tegneredskap som passer for ulike behov.

Vi er en produsent med ambisjoner

Vårt mål er ikke bare å produsere skriveredskaper som dekker de fleste behov. Vi ønsker også å produsere produkter som bidrar til å prege utviklingen i samfunnet. "Enhancing the Quality of Life" er kjernen i filosofien vår og uttrykker vårt ønske om å utvide menneskets horisont,
se muligheten i morgendagens samfunn og utvikle fremtidens produkter. Vår miljøvennlige produktserie, BEGREEN, er blant annet et konkret resultat av denne filosofien.