Sprittusj i flere varianter

Ser du etter en ny sprittusj? Pilot Pen produser sprittusj i en rekke forskjellige varianter. Blant våre produkter innen sprittusj finner du for eksempel alkoholbaserte merketusjer, samt blant annet tøymerkepenner, overheadpenner, paintmarkere og CD-/DVD-penner.

Når du benytter en sprittusj fra Pilot Pen, er det en sprittusj som er både lysekte og permanent. Du kan derfor alltid har tillit til at en sprittusj fra oss ikke vaskes bort eller forsvinner med tiden. Tusjene våre fester seg på de aller fleste underlag, for eksempel metall, plast, fotopapir, glass etc.

Du kan alltid føle deg trygg på å ha de beste kortene på hånden dersom du velger våre skriveredskaper. Alle våre produkter har vært gjennom en omfattende produktutvikling slik at de representerer det beste på markedet - både når det gjelder funksjonalitet, ergonomi og design.

Vi har fokus på miljøet

Vi tar miljøet på alvor. Derfor har vi lansert serien BEGREEN som imøtekommer både vårt og den moderne forbrukerens ønske om miljøvennlige produkter. Dette er en produktserie basert på resirkulert plast og utgjør dermed et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle skriveredskaper. Dessuten blir alle våre skriveredskaper produsert på miljøsertifiserte fabrikker i harmoni med standarden ISO 4001.