Kulepenn i beste kvalitet

Pilot Pen er det trygge valget når du ser etter en kulepenn i beste kvalitet. Uansett om du ønsker kulepenn med flott og eksklusiv framtoning eller trenger en kulepenn med komfortabelt grep, finner du med sikkerhet akkurat det du søker i vårt sortiment. Våre kulepenner deler flere fellestrekk, blant annet patentert oljebasert blekk, tungsten karbidkule og spiss i rustfritt stål, samme blekktype i de fleste av kulepennene samt lysekte blekk i henhold til ISO 121757-2.

Når du kjøper en kulepenn fra Pilot Pen, kjøper du en kulepenn basert på kvalitetsmaterialer og lang produktutvikling. Våre penner er laget for å imøtekomme alle kravene fra den moderne forbrukeren som forventer høy yteevne, stilfull framtoning, behagelig ergonomi og stabil funksjonalitet. På alle disse punktene lever penner fra Pilot Pen opp til forventningene.

Vi vekter miljøhensyn meget høyt

Vi ønsker å bidra til å gjøre verden til et bedre sted for alle. Derfor har vi lansert vår miljøvennlige serie, BEGREEN, som er produsert av resirkulert plast. Både når det gjelder kulepenn og våre andre typer skriveredskap blir de produsert på miljøsertifiserte fabrikker i henhold til ISO 4001.