Vi leverer det meste av kontorutstyr

Pilot Pen er en veletablert produsent innen kontorrekvisita. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet har gjort at vårt kontorutstyr har gått sin seiersgang verden over. Kontorutstyr fra oss er med andre ord synonymt med produkter fra en markedsledende produsent som vekter pålitelig funksjonalitet og lang holdbarhet meget høyt. Derfor finner man idag vårt kontorutstyr i mange ulike sammenhenger, fra studentens pennal til arkitektens travle tegnestue.

Vårt kontorutstyr har vært gjennom en lang produktutvikling. Vi har alltid vært i forkant av utviklingen, og vår solide innsats over en årrekke har bidratt til den anerkjennelsen vi har oppnådd i bransjen. Vårt kontorutstyr er med andre ord det tryggeste valget når bare det beste er bra nok for deg. Med hensyn til funksjonalitet, ergonomi og design har våre produkter satt nye standarder i bransjen.

Vi prioriterer miljøet

En viktig del av vårt fokusområde er å tilby miljøvennlige produkter. Derfor har vi lansert produktserien BEGREEN som er basert på resirkulert plast. Og felles for alle våre produkter er at de produseres på miljøsertifiserte fabrikker i overensstemmelse med ISO 4001. Vi ønsker å være en produsent med grønn profil som aktivt bidrar til å skåne miljøet.