Elegant og klassisk kalligrafipenn

Pilot Pen produserer kalligrafipenn i beste kvalitet. Dette er en kalligrafipenn som skriver like bra som den ser ut. Den kommer med en spiss i rustfritt stål og med standard DIN-blekkpatron. Den kommer dessuten med tre ulike strekbredder og med avtagbar spiss. Vår kalligrafipenn har ergonomisk utforming som sørger for en ekstra behagelig skriveopplevelse. Dette gjør at du kan skrive lenge uten ubehag i fingrene. Vår kalligrafipenn fås med rød, blå og svart skriftfarge.

Vår kalligrafipenn har i likhet med resten av våre skriveredskaper vært gjennom en omfattende produktutvikling for å oppnå optimale egenskaper. Derfor kan du forvente at både funksjonalitet, ergonomi og design er helt i topp. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet har bidratt til vår ledende posisjon på markedet for skriveredskaper.

Vi er en av verdens største

Kjøper du kalligrafipenn fra Pilot Pen, kjøper du en penn fra en anerkjent og markedsledende produsent. Vi har posisjonert oss slik på bakgrunn av et kompromissløst fokus på kvalitet og vår evne til å imøtekomme morgendagens behov.

Vi er en produsent som ønsker å ta miljøet på alvor. Derfor har vi lansert serien BEGREEN som er basert på resirkulert plast. Og dette er ikke det eneste miljøvennlige initiativet vi har tatt. Alle våre penner produseres nemlig på miljøsertifiserte fabrikker som lever opp til miljøstandarden ISO 4001.