Fyllepenn i flere varianter

På jakt etter en fyllepenn i beste kvalitet? Pilot Pen produserer flere modeller av fyllepenn som imøtekommer alle behov innen denne typen penner. I vårt produktsortiment finner du modellene Parallel Pen, Pixie Pluminix, V-Penn og Pilot MR. Dette er fyllepenner som på hver deres måte bidrar med attraktive detaljer.

V-Pen Silver er en god engangspenn med fyllepennsplitt. Parallel Pen er markedets eneste kalligrafipenn som gir mulighet for å blande farger uten å skifte blekkpatron. Pilot MR er vår eksklusive fyllepenn laget i rustfritt stål og i moderne design - denne leveres i flott gaveeske.

Vårt sortiment innen fyllepenn dekker med andre ord både krav om god ergonomi, pålitelig funksjonalitet og smakfull fremtoning.

Vi er ledende aktør innen skriveredskaper

På markedet for skriveredskaper har vi posisjonert oss som en ledende produsent. I flere tiår har vi vært et naturlig førstevalg for kvalitetsbevisste kunder som trenger pålitelige skriveredskaper for ulike behov. Både når det gjelder fyllepenn og andre typer skriveredskaper.

Bok- og papirhandlere samt ulike leverandører av kontorutstyr forhandler våre penner og andre skriveprodukter i hele landet. Det er derfor enkelt å få tak i våre kvalitetsprodukter - uansett hvor du bor.